maanantai 29. kesäkuuta 2009

hÄnglarpoika vaununsa kanssa.

Näin kuumilla keleillä on mukava välillä jäädä sisälle puuhailemaan askartelupöydän ääreen. Laitan Enkelit ja demonit -äänikirjan taustalle soimaan ja rupean värkkäilemään. Tällainen kortti syntyi pari päivää sitten. Maanläheiset värit ja vähän koristeita. :)

Ajastettu postaus.

lauantai 27. kesäkuuta 2009

Just for you.

Jatketaan hÄnglar & stÄnglareilla. Näitä tilasin toukokuussa oikein urakalla ja melkein kaikkiin riitti EZ-mount... Leijapoikaan ja sateenvarjotyttöön ei. Pitää tuoda heinäkuun alussa (3.7.-9.7.) täydennystä Göteborgista. Muuta tilattavaa tai ostettavaa en ole vielä keksinyt, joten en viitsi pelkän EZ-mountin takia tehdä tilausta nettikaupasta. :)

Tässä siis Sittande flicka med flätor. Ja kortti on vielä vapaana.


Ajastettu postaus.

torstai 25. kesäkuuta 2009

HumleTjej toivottelee paljon onnea.

Lisää uusia hÄnglareita. Ihana tämä tänä keväänä julkaistu HumleTjej. :) Tämä kortti on vielä vailla vastaanottajaa.

Ajastettu postaus.

tiistai 23. kesäkuuta 2009

Kiitoskortti äidin tilauksesta.

Kiitoskorteilla jatketaan. Tämä menee äidin tilauksesta hänen fysioterapeutilleen kiitokseksi hyvistä nilkan kuntoutusvinkeistä. :) Leimakuvan kukissa vähän Glossy accentia.

Ajastettu postaus.

sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Kortti veljen luokanopettajalle kiitokseksi.

Veli tosiaan siirtyy ensi syksynä yläasteelle, joten pitihän sitä tehdä kortti hänen luokanopettajalleen kiitokseksi viimeisistä kahdesta vuodesta. :) Vaihtuu pojalla nyt sitten 40 oppilaan kyläkoulu yli 500 oppilaan keskuskouluun. Muistan omilta ajoiltani, kuinka erilaista se oli... Silti mukavaa. :)

Pahoittelen kuvan huonoa laatua... :(
Leimakuva on uusimpia tilaamiani HÄnglar & stÄnglareita. Ihania ovat.

Ajastettu postaus.

perjantai 19. kesäkuuta 2009

Kiitoskortti veljen englanninopettajalle.

Aloitellaan ihan tyhjältä pöydältä pienen tauon jälkeen. Nyt mulla on muutama tehty kortti varastossa, ja laitan niitä hiljalleen ilmestymään tänne uuteen blogiini. Eli Riina alias Rhynah täällä kortteilee ja bloggailee jälleen! :D
Tervetuloa lueskelemaan kuulumisiani ja katselemaan korttejani!

Tässä muutama viikko takaperin tekemäni kortti. Tein "tilauksesta" veljen englanninopettajalle, joka jäi eläkkeelle kevätlukukauden lopussa. Kortti on kokoa kabinet-kortti puoliksi. :)