maanantai 29. elokuuta 2011

Onnittelukortti miehelle.

Tällaisen kortin saa isäpuoleni syyskuun alussa syntymäpäivänsä kunniaksi.
Tiedän, ettei hän vieraile blogissani, joten uskallan julkaista kuvan kortista jo näinkin hyvissä ajoin. :D



sunnuntai 28. elokuuta 2011

Syksyisissä tunnelmissa.

Tämä taustapaperi on lojunut paperipinossani jo muutaman vuoden, ja vasta nyt sain siitä palasen kortiksi asti. Minusta paperi on ihanan syksyistä ja samalla iloista - siksi teksti. :)

Rippikutsut.


Tällaisia väkersin keväällä kymmenisen kappaletta. Veljen kastekuvan mukaanlukeminen rippikutsuun oli äidin idea ja värimaailma tuli veljeltä itseltään.
Itse kamppailin tuon mustavalkoisen kuvan takia, ettei kutsuista tule hautajaismaiset... Mutta värillisessä kuvassa olisivat ruusut olleet vaaleansiniset eikä vaaleansininen ole ollenkaan veljeni väri. Tällaisiin sitten päädyttiin ja tilaaja ja itse juhlakalu olivat ilmeisesti tyytyväisiä. :) Hyvä niin.


lauantai 27. elokuuta 2011

Ruusuiset onnittelut



Lomaviikkojen alettua palasin heti tositoimiin harrastukseni kanssa ja tällä viikolla olenkin saanut aikaiseksi 7 korttia. :) Jee! Tiistaina kävin Paperinauhassa ostoksilla ja ostin itselleni Cuttiksen. Vähän olen sillä jo veivaillutkin, mutta eiköhän se pääse oikein kunnolla käyttöön, kun palaan taas Savonlinnaan n. viikon kuluttua. Siellä mulla on kuitenkin paremmat tilat askarrella kuin kotona Pohjanmaalla.

Tässä postauksessa kaksi samalla kaavalla tehtyä korttia.

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Ihana kesä.

Kuten arvata saattaa kesätyöt pitävät minut kiireisenä tänäkin kesänä, joten eipä ole tullut paljon kortteiltua. :)

Ohessa kuitenkin pari korttia, joita en ole vielä julkaissut blogissani.